De menselijke maat

bron: Rotonde 7 april

De verkiezing met het kaBBBoem effect dreunen nog na. Er is duidelijk gemaakt dat de menselijke maat terug moet in de politiek. Niet alleen kijken naar eigen politieke belangen om een spreidings- of stikstofwet door te drukken en ook niet volgzaam als politieke kudde dieren achter elkaar aan lopen en ja knikken om maar in het pluche te blijven. Luisteren naar de bevolking en kijken waar de prioriteiten moeten liggen, is iets wat Dorpsbelang doet.

Uw mening telt!
U kan door lid te worden meepraten op de leden vergadering en rechtstreeks in gesprek gaan met wethouders en raadsleden. Echter, dat is voor Dorpsbelang niet genoeg en daarom zal er dit jaar om uw mening worden gevraagd met betrekking tot de energietransitie. Urgenda heeft aangegeven dat er voldoende windmolens op land zijn, toch zijn er partijen die nog meer windmolens willen. Welk formaat ze ook zijn en of ze nu in de polder of aan de randen daarvan staan, ze bedriegen onze polders en vogels. Voor Dorpsbelang is de keuze helder: GEEN windmolens in of langs onze polders. Toch willen wij weten hoe de Eemnesser bevolking erover denkt. Ook voor andere opwerkkingsmogelijkheden van energie zal om uw mening worden gevraagd.

Wilt u nog meer meepraten over uw eigen leefomgeving, bezoek onze website en wordt lid van Dorpsbelang. Daarnaast is Dorpsbelang niet alleen een partij die het verleden beschermt maar ook de toekomst omarmt. Kom eens praten of het raadslidmaatschap of steun fractie niet wat voor u is.