DorpsBelang draagt Theo Reijn voor als kandidaat-wethouder


DorpsBelang Eemnes is verheugd te kunnen melden een geschikte kandidaat-wethouder te hebben gevonden, die binnenkort wordt voorgedragen aan de gemeenteraad van Eemnes. Na het aftreden van de wethouders Jan van Katwijk en Erwin van Dalen (beiden parttime) is besloten met 1 fulltime wethouder verder te gaan. Met de voordracht van Theo Reijn uit Wijdemeren heeft DorpsBelang  een zeer ervaren bestuurder, een betrokken en communicatief sterke kandidaat in huis. Theo Reijn is, als voormalig raadslid en wethouder van Wijdemeren, bekend met de politiek, beschikt over een groot regionaal netwerk en onderschrijft het huidige coalitieakkoord. Theo Reijn wordt tijdens de raadsvergadering van 25 februari 2019 als kandidaat-wethouder voor DorpsBelang voorgedragen aan de raad

Comments & Responses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.