Deel VVD fractie zegt vertrouwen wethouder Zoetman op


Vandaag bereikte ons het bericht dat een deel van de VVD fractie het vertrouwen in wethouder Zoetman heeft opgezegd. Paul Spreij en Willem van de Berg hebben in een brief het college laten weten geen vertrouwen meer te hebben in hun wethouder. Opvallend is dat het derde fractielid, Monique van der Linde, de brief niet heeft ondertekend. Het rommelde al een tijd in de VVD fractie dus geheel onverwacht is deze stap niet. Aan de andere kant geven de heren aan wel verder te willen met de coalitie. Een zeer vreemde en ongewenste situatie. Aankomende raad zal hierover vast een stevig debat gevoerd worden. Vanuit het bestuur van DorpsBelang vinden we dit voor de bestuurbaarheid van Eemnes geen gewenste situatie. We zijn benieuwd of er een motie van wantrouwen komt. In de brief van de heren is niet duidelijk aangeven waarom ze het vertrouwen hebben opgezegd. Wordt vervolgt.

Comments & Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *