Wethouder van Dalen kiest voor bedrijf


Nadat Erwin van Dalen de afgelopen maanden heeft geprobeerd om zijn bedrijf te leiden, in combinatie met het parttime wethouderschap in Eemnes, heeft hij besloten dat het noodzakelijk is om zich voorlopig volledig te richten op zijn bedrijf. Hoewel bestuur en fractie van Dorpsbelang begrip hebben voor de beweegredenen, betreuren zij deze stap enorm.Hiermee heeft in korte tijd, de tweede wethouder van Dorpsbelang in de huidige coalitie, ontslag genomen. De redenen van ontslag zijn zeer verschillend, maar de timing maakt dat nu een opvolger moet worden gezocht voor twee wethouders.Bestuur en fractie van Dorpsbelang zijn in gesprek met mogelijke kandidaten en zullen hierover op korte termijn verder berichten

Comments & Responses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.