U26


U26 GEMEENTEN, dé nieuwe onafhankelijke politieke partij in de provincie Utrecht, heeft vandaag de kandidatenlijst voor deelname aan de Provinciale
Statenverkiezingen van 20 maart 2019 bekend gemaakt. In deze partij hebben zich meerdere onafhankelijke lokale politieke partijen verenigd. De volgende partijen hebben zich aangesloten bij U26 GEMEENTEN: Burger Vertegenwoordiging Heuvelrug (BVHLokaal), NieuwDemocratischZeist (NDZ), LijstvanderDoes, Democraten Soest Natuurlijk (DSN), DorpsBelang Eemnes, Nuwegein, WijkNU, ProVeenendaal, Rhenens Belang, Beter de Bilt, Seyst.nu.

Hiermee wordt de lokale kiezers de mogelijkheid geboden om op een bekend gezicht te stemmen: iemand van écht dichtbij! Daarmee kunnen zij van onderaf, vanuit gemeentelijk niveau, invloed krijgen op provinciaal niveau. Op deze wijze is er zeggenschap aan de voorkant, in plaats van achteraf.

Alle stemgerechtigde inwoners in de provincie Utrecht die graag hun lokale betrokkenheid bij een onafhankelijke lokale partij terug willen zien op provinciaal niveau, worden bij deze van harte uitgenodigd om op 20 maart 2019 te stemmen op de kandidaten van de lijst U26 GEMEENTEN. Deze kiezers vinden een betere behartiging van die lokale belangen bij de provincie ook steeds belangrijker.

Met name de stemgerechtigde inwoners in de volgende plaatsen wil deze provinciale partij voor het lokale belang aanspreken: Driebergen, Doorn, Maarn, Leersum, Maarsbergen, Overberg, Amerongen, Bilthoven, De Bilt, Soest, Soesterberg, Eemnes, Woerden, Kamerik, Zegveld, Nieuwegein, Veenendaal, Rhenen, Elst, Achterberg, Wijk bij Duurstede, Cothen, Langbroek, Zeist, Austerlitz, Den Dolder, Huis ter Heide, Bosch en Duin, Houten, Utrecht en alle buurtschappen. De partij rekent erop dat de inwoners hun stem voor lokaal belang zullen ‘doorgeven’ naar provinciaal niveau, door te kiezen voor U26 GEMEENTEN. Hiervoor willen de kandidaten van U26 GEMEENTEN die kiezers op voorhand dank zeggen!


U26 GEMEENTEN heeft vertrouwen in een hoge opkomst van de achterban. Brede doelgroepen zullen zij lokaal sterk aanspreken. Dit zal bijdragen aan de groei van lokale zichtbaarheid op provinciaal niveau. De verwachtingen zijn zeer positief met betrekking tot de toekomst. U26 GEMEENTEN is trots om U te mogen vertegenwoordigen in de provincie Utrecht.

Comments & Responses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.